Når kommer iPhone 13?

Kan bli vanskelig å få tak i

Men det er langt unna «PlayStation 5-tilstander».

IPHONE 13: Enkelte iPhone 13-modeller er enklere å få tak i enn andre. Foto: Apple
IPHONE 13: Enkelte iPhone 13-modeller er enklere å få tak i enn andre. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Førstkommende fredag lanseres iPhone i butikk, og de første kundene vil få tak i Apples nye smarttelefoner som ble annonsert forrige uke.

Pandemien har skapt utfordringer i teknologiindustrien som har resultert i produktutsettelser og begrenset tilgang på nye dingser. Noe spesielt potensielle PlayStation 5- og Xbox Series X-kunder har fått erfare. Konsollene er langt fra enkle å få tak i.

4–5 ukers ventetid

Fredag forrige uke åpnet Apple for forhåndsbestillinger av iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, og mange har nok lagt merke til at enhetene ikke har vært helt enkle å få bestilt.

Forsøker du å legge inn en bestilling på iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, vil du se at estimert utsendelse er om 4–5 uker. Det gjelder uansett konfigurasjon på 128 GB–1 TB.

Bedre er utvalget av iPhone 13 og iPhone 13 Mini, der de fleste konfigurasjoner har estimert utsendelsestid på mellom 5 og 7 dager.

Dette er nok ikke så overraskende ettersom de dyreste iPhonene som regel er de mest populære her til lands.

Dette sier butikkene

Du er uansett ikke nødt til å bestille ny iPhone direkte gjennom Apple, og vi har undersøkt med Elkjøp, Komplett og Power for å se hvordan forhåndssalget ligger an hos disse kjedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer