Huawei P40 Pro

Kan få sju kameraer

Lekkede bilder tyder på at Huawei ikke har tenkt å hvile på kamera-laurbærene.

ÅRETS KAMERAKLUMP-TREND: Slik blir Huaweis kommende flaggskip, P40 Pro, ifølge Evan «Evleaks» Blass. Samsungs kommende toppmodell ryktes også å få en lik rektangulær kameraklump med fem kameraer. Foto: Evan Blass/Twitter
ÅRETS KAMERAKLUMP-TREND: Slik blir Huaweis kommende flaggskip, P40 Pro, ifølge Evan «Evleaks» Blass. Samsungs kommende toppmodell ryktes også å få en lik rektangulær kameraklump med fem kameraer. Foto: Evan Blass/Twitter Vis mer
Publisert

Huawei P30 Pro var kanskje fjorårets beste mobil. Den kinesiske mobilprodusenten blåste konkurrentene av banen med et glitrende kamera som tok så gode nattbilder at du ikke kunne tro de var tatt med «bare en mobil».

Derfor er det store forventninger knyttet til oppfølgeren, P40 Pro - til tross for den pågående feiden med amerikanske myndigheter.

Følger Huawei samme tidsplan som med de foregående P-seriene, er det duket for en offisiell lansering i Paris i mars.

Nå har den kjente «lekkasjeguruen» Evan Blass (@evleaks på Twitter) postet bilder av det som angivelig skal være P40 Pro, hvor den store rektangulære kameraklumpen er det mest iøynefallende.

Kamerarektangel er det nye

Skal vi tro bildene, vil det kommende Huawei-flaggskipet være utstyrt med fem kameraer på baksiden (ett ekstra i forhold til P30 Pro), og med to kameraer foran, er vi oppe i sju kameraer - et tall som gjør seg godt i overskrifter.

Hva som er nytt med kameraene denne gangen, gjenstår å se. Det kan dog se ut til at hovedkameraet er utstyrt med en ny type periskop-lignende telefoto-kamera, noe som skal gi en brennvidde tilsvarende 18-240mm, eller da 13x optisk zoom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer