OnePlus 8 Pro

Kan «se» gjennom plast

Vi omtalte kamerafunksjonen som «en gimmik», men jaggu har den noe for seg!

Visste du at du kan gjøre dette med kameraet? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi var ikke helt overbevist over kameraet til OnePlus 8 Pro da vi forrige måned testa det nye flaggskipet. Blant annet stusset vi over introduksjonen av en fargefiltersensor i trippelkameraoppsettet, men nå viser det seg at sensoren har en ganske fiffig funksjon.

Med fargefiltersensoren kan du legge på filtre som svart-hvitt, levende og matte farger på bildene du tar, i tillegg til fotokrom som er litt ekstra spesiell.

Som flere nettsteder har rapportert, kan denne kamerasensoren faktisk «se» gjennom ulike produkter. Har du en OnePlus 8 Pro kan du prøve det selv.

Åpne kameraappen og aktiver fargefilter – ikonet med tre sirkler i en klynge. Sveip deretter til siden for å velge Fotokrom. Slå deg løs med å peke kameraet mot ulike elektronikkprodukter du har liggende.

Det er selvsagt ikke all plast som fungerer, men i hovedsak ser det ut til å gjelde produkter med innebygde IR-sendere. Vi har lyktes med Apple TV, men også overvåkingskameraer. I tillegg ser vi ytterligere eksempler fra nettsiden XDA som viser hvordan det fungerer på et VR-hodesett og tilhørende kontrollere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer