Garmin

Kan være rammet av løsepengevirus

Garmins Connect-app har vært nede siden forrige uke.

CONNECT: Garmin-brukerne har opplevd synkroniseringsproblemer den seneste tiden. Ifølge rapportene dreier det seg om et løsepengevirus, men det er ikke bekreftet fra offisielt hold. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
CONNECT: Garmin-brukerne har opplevd synkroniseringsproblemer den seneste tiden. Ifølge rapportene dreier det seg om et løsepengevirus, men det er ikke bekreftet fra offisielt hold. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 28. juli: Mandag denne uka bekrefter Garmin at de ble rammet av et hackerangrep, etter at flere av selskapets tjenester har vært nede siden midten av forrige uke.

Garmin går ikke i detalj om på hva slags angrep de ble rammet av, men skriver at funksjonaliteten til selskapets produkter ikke ble berørt, men det var ikke mulig å koble til nettjenester i perioden.

På selskapets støttesider, som nå er oppe igjen, står det er Connect merket med «begrenset», men selskapet forventer å være tilbake til normal drift i løpet av de kommende dagene.

Var nede

– Vi har ingen indikasjoner på at noen har fått tilgang til eller stjålet kundedata, som betalingsinformasjon fra Garmin Pay, heter det i en pressemelding fra klokkeprodusenten.

Sportsklokkeprodusenten Garmin har opplevd store problemer med sine tjenester de seneste dagene. Onsdag kveld forrige uke kom de første rapportene om at Garmin Connect-appen var nede og ennå er det brukere som opplever problemer med å synkronisere klokka si mot appen.

På sine nettsider opplyser selskapet at de for øyeblikket opplever nedetid som rammer selskapets tjenester og deriblant Garmin Connect.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer