TEST: Divoom Timebox Mini

Kanskje verdens søteste Bluetooth-høyttaler

Definitivt en sjarmerende liten krabat.

ARTIG SAK: Timebox Mini er en Bluetooth-høyttaler med «skjerm» på den ene siden. Foto: Pål Joakim Pollen
ARTIG SAK: Timebox Mini er en Bluetooth-høyttaler med «skjerm» på den ene siden. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Bluetooth-høyttalere kommer i alle former og fasonger – og prisklasser. De fleste av dem veier oppunder en kilo og koster en tusenlapp eller to, noen både veier og koster atskillig mer, mens andre igjen er mindre og langt rimeligere.

Dagens testprodukt er definitivt i den siste gruppa – lille Timebox mini måler bare 9x9x4 centimeter og har derfor ikke allverdens med krutt å by på lydmessig, men helt greit nok til å bruke som kjøkkenradio, på soverommet, på barnerommet eller på telttur.

Faktisk synes vi lydkvaliteten er et hakk over Google Home mini, for eksempel. Og du kan bruke den som handsfree til telefonsamtaler.

0,000121 megapiksler

Det som imidlertid gjør at den skiller seg fra mengden er at den har en «skjerm» – i praksis en matrise med 11x11 LED-lys, altså 121 piksler totalt, som hver kan lyse i 16 millioner farger.

Og via den tilhørende appen kan du gjøre ganske mye artig med denne skjermen. Den kan vise hva klokka er, hvor mange grader det er ute (og vær-ikon), og du kan vise bilder og animasjoner fra et rikt medfølgende galleri, fra andre brukere via nettskyen eller tegne selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer