Karakterer og konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

OK kamera

Som sagt følger det med et kamera i pakken, men det er synd at det er av den eksterne varianten. Vi liker ikke å gå rundt med telefon i den ene lommen, og kamera i den andre – men når det er sagt leverer kameraet bilder i godkjent kvalitet (oppløsningen er på 640x480). Dessverre har ikke kameraet noe nattmodus, så bilder i mørke blir håpløse, men så lenge du holder deg til vanlige lysforhold blir det ganske bra.

Galleriprogrammet er også godkjent, og lar deg lage slideshow, sende bilder av gårde med e-post, eller zoome inn på detaljer.

Brukervennlighet

Når det gjelder bruken fra dag til dag, er Qtek 7070 en blandet opplevelse. Selve telefonen er ikke helt optimal, vi er blant annet ganske misfornøyd med joysticken man bruker for å styre menyene. Den er for liten, og reagerer tregt, spesielt når du skal trykke den inn. Tastaturet for øvrig er bra nok, men joysticken skuffer.

Når det gjelder programvaren, er den også ganske treg av og til. Heldigvis har vi ennå ikke opplevd at operativsystemet har krasjet, men det tar ofte flere sekunder før en operasjon utføres. Vi håper at neste versjon av Smartphone går raskere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer