Katiesoft: Surfing i fire vinduer

Med et lite tilleggsprogram til Windows og Internet Explorer kan du surfe på en ny måte. Opptil fire vinduer samtidig og flere funksjoner gjør Katiesoft til et interessant og gratis tillegg på PCen.

Katiesoft: Surfing i fire vinduer
Publisert

Hovedpoenget med Katiesoft er å øke funksjonaliteten på Internett, blant annet ved å la deg få se på fire forskjellige sider samtidig. Mens du venter på å laste inn én side, kan du se på de andre tre.

Med Katiesoft installert på PCen er det lite nytt som blir lagt til i brukergrensesnittet, og du kjenner deg lett igjen i systemet. I det hele tatt kan du se på programmet som fleroppgavekjøring satt inn i en ramme eller system. De fire vinduene kan brukes uavhengig av hverandre, eller du kan bruke et av dem som hovedvindu og dra lenker ut til de andre. Dermed blir det lettere å holde styr på hvor du er og har vært.

Vinduer i Windows

Alle vinduene kan raskt brukes til andre programmer også, for eksempel med Outlook Express i et vindu, Windows Explorer i et annet og nettlesere i de andre to. På oppgavelinjen vil du bare se Katiesoft mens programmene kjører som vanlig i et eller flere av vinduene.

Vanligvis vil programmet sette opp de fire vindene til å være like store deler. Du kan imidlertid lett endre dette og bestemme hvilke vinduer som skal være størst og minst. Det gir deg gode muligheter til å tilpasse skjermbildet etter behov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer