Keeply gjemmer de private tingene

Bilder, koder, kredittkortdetaljer …

LÅST: Med Keeply kan du låse unna de mest private tingene på telefonen med en PIN-kode. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
LÅST: Med Keeply kan du låse unna de mest private tingene på telefonen med en PIN-kode. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange har mobiltelefonen blitt en svært vital del av dagliglivet. Det er her man har alle bilder, notater, kalenderavtaler og mer til.

Men enkelte ting vil man kanskje ha for seg selv.

Det er her Keeply kommer inn i bildet. Dette er en iPhone-app du kan beskytte med en PIN-kode, og når du har låst den opp, får du tilgang til det hemmelige arkivet ditt, som kan inneholde bilder, videoer, tekster og andre ting – for eksempel passord, koder, kredittkortnumre og den slags.

Har du Android-telefon? Gjem private filer og Lås Android-apper med PIN-kode

Godt beskyttet

Som nevnt er appen beskyttet med en PIN-kode, som du lager første gang du starter opp. Denne er alltid påkrevd når du åpner appen; også om du bytter rett fra en annen app.

I tillegg kan du definere en sekundær PIN-kode som du kan bruke for å låse opp en blank utgave av appen (for eksempel dersom noen spør hva slags app Keeply er), der det tilsynelatende ikke er lagt inn noe innhold.

Tar bilde av inntrengere

I oppsettet kan du dessuten aktivere en funksjon som gjør at frontkameraet tar bilde hver gang noen taster feil kode, og dette bildet blir da liggende i Keeply-arkivet (og ikke i kamerarullen) slik at du senere kan se hvem som har prøvd seg. Det er også mulig å få Keeply til å avslutte selv dersom du peker skjermen ned mot gulvet eller legger telefonen opp ned på et bord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer