«Egg crack challenge»

- Kjeder foreldre seg så mye?

Ny TikTok-trend vekker avsky.

NY UTFORDRING: Flere foreldre har kastet seg på en trend på TikTok hvor de knuser egg i hodet på barna sine. Skjermbilde: TikTok
NY UTFORDRING: Flere foreldre har kastet seg på en trend på TikTok hvor de knuser egg i hodet på barna sine. Skjermbilde: TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere foreldre får kritikk etter å ha kastet seg på en «egg crack challenge» på TikTok hvor de knuser et egg i panna på barnet sitt.

Utfordringen har trendet den siste tida, og noen av videoene har fått flere millioner visninger på TikTok.

- Verste trenden noensinne

Reaksjonene fra barna i videoene foreldre har lagt ut har imidlertid fått folk i kommentarfeltene til å reagere med avsky. Noen barn ser ut til å ta det med et smil, mens andre blir både overrasket og lei seg. Noen tar til tårene.

- Dette er den verste trenden noensinne, er det en som kommenterer på en av videoene vi har sett.

- Gratulerer, du har kastet deg på trenden med å ydmyke barnet ditt på nettet! Jeg er glad for at de ikke kommer til å snakke med deg når de flytter ut, skriver en annen.

- Hvorfor er dette en trend? Du skader barnet ditt for visninger.

Hardt ut mot foreldre

Tiktokeren Sarah Adams, som går under brukernavnet @mom.unchartered, er høylytt kritiker av å dele innhold om og av barn i sosiale medier. I en video kommenterer hun trenden, og hun er mildt sagt ikke imponert over foreldre som har kastet seg på den:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.