Motorola razr 2019:

Klapptelefonen er tilbake!

Motorola har valgt å gå motsatt vei av Samsung.

COMEBACK: Har du savnet klapptelefonene? Da har Motorola en god nyhet til deg. Video: Motorola / Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden testet vi Samsungs nye Galaxy Fold: en mobiltelefon som kan brettes ut til nettbrettstørrelse.

Nå har Motorola gjenopplivet sin klassiker Razr, og selskapet har valgt å gå den andre veien – i stedet for at telefonen brettes ut slik at du får en stor skjerm, kan den klappes sammen slik at du får en mindre enhet å putte i lomma.

Liten skjerm på utsiden

Brettet opp har årets Razr-utgave en 6,2 tommer stor OLED-skjerm med et 21:9-skjermaspekt, og i lukket tilstand finnes det en mindre skjerm på utsiden – 2,7 tommer i 4:3-format, for å være presis.

Denne skjermen brukes da typisk til å vise varsler, styre musikkavspilling og lignende, og du kan også bruke den til å komponere selfie-bilder med hovedkameraet, siden det peker mot deg når telefonen er klappet sammen.

For øvrig er det bare ett hovedkamera på denne telefonen, med 16 Mp oppløsning, f/1,7 i lysstyrke og uten optisk stabilisering. Frontkameraet når telefonen er åpnet er på 5Mp og f/2,0.

Ingen synlig skjøt

Flere internasjonale teknologinettsteder har allerede fått prøve Razr-telefonen, og ifølge The Verge har Motorola klart å lage en brettbar telefon uten en synlig eller følbar skjøt som den vi finner på nevnte Samsung-telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer