Klar beskjed til norske kunder

Strømmetjenesten Netflix sier at de taper store summer på at flere husholdninger deler kontoer. Nå vil de ha slutt på kontodelingen.

VIL STOPPE: Netflix forsøker nå å få slutt på kontodeling. Foto: Richard Drew / AP / NTB
VIL STOPPE: Netflix forsøker nå å få slutt på kontodeling. Foto: Richard Drew / AP / NTB Vis mer
Publisert

- Netflix-kontoen din er ment for deg og dem du bor sammen med – husholdningen din, står det i en epost Netflix nå sender ut til medlemmer som deler Netflix utenfor husholdningen sin i Norge, og i en rekke andre land i verden.

Strømmegiganten sa tidligere i år at over 100 millioner husholdninger deler Netflix-kontoene sine med andre, noe som påvirker deres evne til å investere i nye TV-programmer og filmer.

I eposten Netflix nå sender ut til sine kunder i Norge, skriver de at brukerne kan se hvilke enheter som er logget inn på kontoene sine, og at de kan logge ut av disse kontoene.

Selskapet gir også brukere muligheten til å dele Netflix-kontoen sin mot et tillegg på 39 kroner i månedsprisen.

AFP skriver at selskapets vekst roet seg noe i fjor. I april sa de at de i første kvartal i år hadde 232,5 millioner abonnenter, som er ny rekord.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer