Klarer du deg med fjorårets toppmodell?

Har sunket vesentlig i pris siden de ble lansert.

BILLIGERE: Sony Xperia Z1 er bare et drøyt halvår gammel, men har falt vesentlig i pris siden den ble lanset. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BILLIGERE: Sony Xperia Z1 er bare et drøyt halvår gammel, men har falt vesentlig i pris siden den ble lanset. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens LGs nye toppmodell er rett rundt hjørnet, har både Sony, HTC og Samsung lansert nye toppmodeller i år:

TEST: HTC One M8TEST: Sony Xperia Z2TEST: Samsung Galaxy S5

Tradisjonen tro betyr det at de forrige toppmodellene synker i pris, og for de som ikke er så opptatte av å ha det absolutt nyeste, går det derfor an å gjøre svært gode kjøp i våre øyne.

HTC One (M7)

Fjorårets toppmodell fra HTC er en lekkerbisken utseendemessig, støpt i aluminium. Den har også svært god skjerm, IR-sender (slik at du kan styre TV-er og andre enheter) og er fremdeles en kjapp og fin telefon. Dessuten har den doble høyttalere, som gjør at den (og oppfølgeren) har svært god lyd sammenlignet med de aller fleste telefoner.

Da den ble lansert for et år siden, kostet den 5.000 kroner i de billigste nettbutikkene. Nå, ett år etter koster den under 3.500 kroner. Et par ganger har den til og med vært på tilbud til 2.990,-, som ser under her:

Dinside trillet en femmer på terningen til HTC One (M7) da vi testet den i mars i fjor.

Sony Xperia Z1

Dette var blant de aller dyreste telefonene da den kom i fjor høst, men allerede et drøyt halvår etterpå er den blitt dyttet ned fra tronen av Xperia Z2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer