Klassisk debatt i nyhetshierarkiet humanities.*

Homer, Aristoteles og Wagner. Shakespeare og Euripides. Er dette kjente navn i dagliglivet ditt, finner du nye diskusjonspartnere i Usenet-hierarkiet humanities.*.

Klassisk debatt i nyhetshierarkiet humanities.*
Publisert

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: 2874">comp (data), 2875">humanities (humanistiske fag), 2876">misc (diverse), 2877">news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), 2878">rec (rekreasjon), 2879">sci (vitenskap), 2880">soc (samfunnsliv og kultur) og 2881">talk (samtalegrupper om politikk og annet).

humanities.*

Usenet-hierarkiet humanities.* -- som omhandler humanistiske fag -- er den foreløpig nyeste av de veletablerte Usenet-hierarkiene. Dette bærer enkelte grupper og tråder preg av: Aktuelle brukere har ikke oppdaget disse gruppene ennå, slik at det til tider bare finnes et lite antall innlegg.

I humanities finner du undergrupper som klassikere, design, språk, litteratur inklusive Shakespeare, musikk inklusive Wagner, filosofi og annet.

Det utveksles en del spørsmål og svar, samt diskuteres. En og annen meningsutveksling virker overraskende skarp i tonen -- emnet tatt i betraktning -- så her mangler det ikke på engasjement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer