Hurtiglading:

Klinker til med 240 watt

Kinesiske produsenter med enda raskere lading, både med og uten kabel. Nå går det virkelig unna.

REKORDRASKT: Etter bare tre og et halvt minutt er batteriet ladet fra 0-50 prosent med Oppos nye ladeteknologi. Foto: Oppo
REKORDRASKT: Etter bare tre og et halvt minutt er batteriet ladet fra 0-50 prosent med Oppos nye ladeteknologi. Foto: Oppo Vis mer
Publisert

I forbindelse med den pågående mobilmessen i Barcelona, MWC, har kinesiske Oppo vist frem sin foreløpig raskeste mobillading til nå, på hele 240 watt.

Oppo er moderselskapet til OnePlus, som nok er mer kjent for nordmenn, og søsterselskap til blant annet Vivo og Realme.

Koblet til en telefon utstyrt med et 4500 mAh batteri, skal 0-50 prosent lading gå unna på bare tre og et halvt minutt, og batteriet er fulladet på 9 minutter:

Som vanlig vil det nok ta litt tid før dette er på plass i selskapets telefoner.

150 watt i år

Nært forestående er imidlertid selskapets 150 wattslading, som loves å komme på en OnePlus-telefon i løpet av andre kvartal i år. Her går 0–50-øvelsen unna på fem minutter, mens fulladingen skjer på et kvarter. Ganske kjapt det også.

Vel så imponerende er at Oppo via deres «Battery Health Engine» lover at batteriet skal bevare minst 80 prosent av opprinnelig kapasitet etter 1600 ladesykluser.

Det er det dobbelte av mange andre, og over tre ganger så mange sykluser som Apple lover på sine telefoner - de lover nemlig 80 prosent kapasitet etter 500 sykluser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer