Huawei FreeBuds 3

Kliss like AirPods, men Huawei har flere ess i ermet

FreeBuds 3 kommer med aktiv støydemping, ny brikke og flere smarte funksjoner.

HUAWEI FREEBUDS 3: De nye øreproppene har et åpent design, men aktiv støydempingen skal gjøre lytteopplevelsen bedre i omgivelser med mye støy. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HUAWEI FREEBUDS 3: De nye øreproppene har et åpent design, men aktiv støydempingen skal gjøre lytteopplevelsen bedre i omgivelser med mye støy. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

BERLIN: Under IFA-messen, som gikk av stabelen i Berlin forrige uke, annonserte Huawei de nye FreeBuds 3-øreproppene. Det er tydelig at Huawei har latt seg inspirere av Apple og AirPods under utviklingen av disse, men kineserne er først av dem til markedet med en god nyhet.

FreeBuds 3 har nemlig aktiv støydemping, noe som kan komme godt med ettersom øreproppene – som AirPods – har et ganske åpent design. I motsetning til øreproppene i silikon, ligger ikke de harde inne i øret, og slipper mye lyd både ut og inn.

Støydempingen kan dermed gjøre det mer behagelig å bruke denne typen lydpropper i områder med mye støy, blant annet ved at du slipper å ha volumet så høyt for å kunne høre musikken.

Ny brikke

For første gang er også Huaweis brikkesett Kirin integrert i FreeBuds-proppene. Huawei forteller at Kirin A1 er spesialutviklet for FreeBuds 3, og skal sørge for rask og stabil Bluetooth-tilkobling, men også «øyeblikkelig paring».

Paremetoden er riktig nok kun tilgjengelig med Huweis smarttelefoner med EMUI10-grensesnittet eller nyere, så du vil ikke få denne muligheten på en annen Android-telefon eller iPhone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer