Klistremerker med Bluetooth

Smart løsning for deg som har en tendens til å rote bort ting.

Ved å klistre på denne, kan du lett finne ting du har en tendens til å rote bort.
Ved å klistre på denne, kan du lett finne ting du har en tendens til å rote bort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved siden av mobiltelefonen er nøkler og lommebok for mange de mest vitale tingene å ha i lomma når de forlater boligen, men hva gjør du når du ikke kan finne en av dem?

En mulighet er å ha et StickNFind-klistremerke på dem, så kan du bruke mobiltelefonen til å finne dem igjen.

Les også: Mistet telefonen? Slik finner du den igjen

Avstand, ikke retning

Konseptet er enkelt – klistremerkene, som måler 2,5 centimeter i diameter, går på batteri og har Bluetooth 4.0 innbakt. Når du så starter den tilhørende appen på telefonen din (iPhone/Android), kan du se hvor langt unna klistremerket befinner seg. Så er det bare å begynne å leke «tampen brenner». Du kan nemlig kun se avstanden til klistremerket og ikke retningen.

I tillegg har klistremerkene både vibreringsmulighet og LED-pære, slik at du kan lete etter dem i mørket. I følge produsenten vil batteriet holde i mer enn ett år, og appen vil også varsle deg når en av klistremerkene begynner å gå tom for strøm. Bluetooth 4.0 bruker lite strøm og har en oppgitt rekkevidde på inntil 30 meter hvis ikke det er noen hindre mellom enhetene. Opp til 20 klistremerker kan knyttes til én telefon

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer