TEST: Sennheiser Momentum Wireless 3

Knallgode på det viktigste

Men til prisen trenger vi enda litt mer, Sennheiser.

Sennheiser har omsider lansert en ny toppmodell i Momentum Wireless-serien. I videoen over pakker vi den opp. Vis mer
Publisert

Sennheiser er ingen ukjent aktør i hodetelefonmarkedet, og tidligere i år ble vi nærmest blåst av banen av den ekstremt gode lydkvaliteten i selskapets helt trådløse ørepropper, Momentum True Wireless, som den produktkategorien fortsatt er de som spiller best i våre ører.

På IFA-messen i Berlin dro selskapet opp nok et Momentum-produkt av esken – denne gangen en ny utgave av de trådløse hodetelefonene Momentum Wireless (3. utgave), som sist ble oppgradert så langt tilbake som i 2015. Og de har vi kost oss med den siste uka.

Prismessig ligger Sennheiser-hodetelefonene på 4.190 kroner - samme pris som Bose NCH 700, og da i den øverste enden i et svært konkurranseutsatt segment, der du nå får godbiter som Jabra Elite 85h og Sony WH-1000XM3 til henholdsvis 2.490 og 3.090 kroner i de rimeligste butikkene.

Scorer godt på komfort

Utseendemessig er de ikke veldig ulike sin forgjenger, der stålbøylen utenpå øreklokkene gir dem et industrielt design. Designmessig er uttrykket blitt litt strammere og mer delikat enn før, spør du oss, der hele finishen nå er matt og øreputene er blitt bredere på innsiden. Dessuten er de noe større enn før, som du ser i videoen over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer