TEST: Jabra Elite 45h

Knallkjøp!

Til snaue tusenlappen gjør du neppe noe bedre kjøp.

BILLIG: Sjelden får du så god lyd og så god batteritid til under tusenlappen. Foto: Pål Joakim Pollen
BILLIG: Sjelden får du så god lyd og så god batteritid til under tusenlappen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Danske Jabra har lenge tilbudt svært gode produkter til ganske overkommelige priser, og det gjelder så definitivt også for dagens testprodukt, Elite 45h.

Elite 45h kan sees på som en slags oppfølger til Jabra Move/Move Style, som stakk av med seieren da vi testet sju par hodetelefoner til under tusenlappen i fjor høst.

Men danskene hviler ikke på laurbærene av den grunn. Og faktisk er Elite 45h en ganske markant oppgradert modell – til samme pris som før.

50 timers batteritid

Vi hadde to ankepunkter da vi testet Jabra Move Style - selv med bedre batteritid enn sin forgjenger var 14 timer noe sparsomt, og så var ikke handsfree-kvaliteten all verden.

Og det er nettopp de to tingene som er adressert hos nykommeren. Nå får du batteritid på opptil 50 timer om du spiller på moderat volum – et ekstremt høyt tall. Faktisk kan vi ikke huske å ha testet noen trådløse hodetelefoner som har tilbudt 50 timers spilletid, og i hvert fall ikke til denne prisen. Dessuten får du ti timers spilletid etter bare et kvarter i laderen, mens en fullading fra 0-100 klokker inn på to timer og tjue minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer