Slette Google-søk

Knappen lar deg slette det siste kvarteret

Rulles ut på Android-telefoner nå - iPhone-brukere har allerede hatt det en stund.

SLETT DET SISTE: iOS-brukere har hatt muligheten en stund - snart får også Android-brukere en knapp for å slette de siste 15 minuttene med søk. Foto: Pål Joakim Pollen
SLETT DET SISTE: iOS-brukere har hatt muligheten en stund - snart får også Android-brukere en knapp for å slette de siste 15 minuttene med søk. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss søker etter mye rart gjennom hele døgnet, og det er kanskje ikke alt man vil at skal ligge tilgjengelig i søkehistorikken etterpå.

Ironisk nok (fordi Google lager Android) har iOS-brukere hatt denne muligheten en stund, men nå melder The Verge om at også Android-brukere er i ferd med å få knappen som enkelt lar deg slette det siste kvarteret med søkehistorikk hos Google.

Selskapet har begynt å rulle ut funksjonen til Android-brukere først nå, så den kan du regne med å få tilgang til i nær framtid.

Slik gjør du det

Vi har ikke fått muligheten på vår Android-telefon ennå, men ved å åpne Google-appen og trykke på profilbildet ditt, vil det (etter hvert for mange) komme opp et valg kalt «Slett de siste 15 minuttene», som da altså er tilgjengelig på iOS allerede.

Trykker du på denne knappen, slettes Google-aktiviteten din fra det siste kvarteret.

Slett gammel historikk

Verdt å merke seg er at du siden 2019 har hatt mulighet til å gjøre det slik at eldre Google-historikk automatisk slettes, og det er i tillegg mulig å slette alt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer