TEST: Bose Sport Earbuds

Komfort i toppklassen

Spørsmålet er bare om de treffer de helt blink med de nye øreproppene. Se hva vi mener.

GODE TIL TRENING: Bose Sports Earbuds er store propper, men de sitter faktisk godt fast i øret. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
GODE TIL TRENING: Bose Sports Earbuds er store propper, men de sitter faktisk godt fast i øret. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bose har lenge vært en fremtredende aktør i markedet for hodetelefoner, men selskapets ørepropper har enn så lenge ikke slått like godt an som de populære QuietComfort-hodetelefonene, som kanskje er mest kjent for sin enestående støydemping.

I år lanserer Bose to nye ørepropper og tar samtidig i bruk QuietComfort-navnet på én av dem. Nærmere bestemt Bose QuietComfort Earbuds, som er modellen med aktiv støydemping og som du kan lese test av her, samt Sports Earbuds som er en mer sportslig variant med IPX4-sertifisering, dog uten støydemping, men til en lavere pris.

Ifølge Bose skal du faktisk kunne bruke proppene i regnvær.

Bose Sports Earbuds

Det første som slår oss med de nye Sports Earbuds fra Bose, er hvor stort all ting her. Fra etui til propper.

Etuiet er nok det største vi har borte i og får Jabra Elite 75t-etuiet til å fremstå som knøttlite. Bose-etuiet er et du ikke vil ha (plass til) i bukselomma og trolig ikke heller jakkelomma, men det gjør seg best i sekken eller PC-veska.

Bose-etuiet har for øvrig batteriindikator på fremsiden, koble sammen-knapp mellom proppene under lokket og en USB-C-kontakt på baksiden for lading.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer