Konkurrer med Hotmail

Hos BigMailBox.com kan du lage din egen tjeneste for gratis epost, omtrent slik Hotmail har gjort i et par år. Det koster deg ingenting, og 20% av fortjenesten havner i din lomme.

Konkurrer med Hotmail
Publisert

BigMailBox.com er et amerikansk selskap som nylig lanserte sin helt spesielle tjeneste: Hvis du driver din egen webtjeneste, og har et eget domenenavn, kan du la dine lesere, kunder eller medlemmer få epost med ditt domene som adresse.

Driver du f.eks. en webtjeneste med nettadressen www.heavymetal.no, trenger du ikke mer enn 10 minutter for å registrere deg, og noen dager med venting før hvem som helst kan opprette epostadresser som f.eks. ola.nordmann@heavymetal.no.

Enkelt å komme i gang, men virker det?

DinSide testet BigMailBox.com så langt det lot seg gjøre (vi må nå vente i 7-10 dager innen tjenesten er fullt operativ). Det var en smertefri prosess, teknologien virket og vi slapp å måtte fylle inn skjema etter skjema med informasjon.

Om hvorvidt dette virkelig fungerer i praksis vil vise seg. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etterhvert som vi har testet systemet en tid.

De juridiske betingelsene er ukompliserte, og inneholder f.eks. ingenting som binder deg eksklusivt til BixMailBox over lengre tidsrom. Det er 30 dagers oppsigelse, som gjelder for begge parter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer