TEST: Sennheiser HD 4.50 BTNC hodetelefoner

Koster halvparten av toppmodellene

… men fungerer best når du sitter stille.

1800 KRONER: Sennheiser HD 4.50 BTNC koster halvparten av det du typisk betaler for toppmodellene i dag. Foto: Pål Joakim Pollen
1800 KRONER: Sennheiser HD 4.50 BTNC koster halvparten av det du typisk betaler for toppmodellene i dag. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Trådløse hodetelefoner med støydemping er i vinden om dagen, men det er ikke alle som har råd til de gjeveste toppmodellene, som gjerne koster 3-4.000 kroner.

Forrige uke tittet vi på et par til 599 kroner hos Europris, men konklusjonen var at man fikk omtrent hva man betalte for, og at de knapt var verdt prislappen.

Men hva om vi plasserer oss et sted i mellom? Sennheiser HD 4.50 BTNC koster 1790 kroner i de fleste butikker; altså ganske nøyaktig halvparten av Sonys toppmodell, WH-1000XM2, som vi nylig gav svært gode skussmål på Dinside.

Rent og pent design

Tar vi det utvendige først, har Sennheiser valgt å holde det ganske konservativt på denne modellen. Her er det kun brukt sort og sølvfarge og linjene er rene og «rette» uten noen store krumspring, men de tar seg godt ut, synes vi.

Materialmessig er det plast det går i på disse hodetelefonene, som er med på å holde prisen nede, men som også gjør at de veier ganske lite – 4.50 BTNC klokker inn på 238 gram; omtrent det samme som Bose QC35 (235 gram).

Øreputene har såkalt «memory foam» innvendig som gjør at de ligger komfortabelt mot ørene, selv om skinnimitasjonen rundt gjør at det kan bli litt klamt over lengre tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer