Samsung Galaxy Flip Z 5G

Koster nesten 20.000 kroner

Et halvt år etter lansering kommer det en ny flippmobil fra Samsung.

GALAXY Z FLIP: Nå kommer Samsungs brettbare med 5G. Foto: Samsung
GALAXY Z FLIP: Nå kommer Samsungs brettbare med 5G. Foto: Samsung Vis mer
Publisert

Samsung har lansert 5G-utgaven av den brettbare mobilen Galaxy Z Flip, som først ble tilgjengelig på markedet tidligere i år.

Galaxy Z Flip 5G er navnet på nyheten som er så å si identisk med Galaxy Z Flip, med 5G selvsagt som den største nyheten, og Samsung forteller at de ikke har endret formfaktoren for å gjøre mobilen 5G-klar.

Enn så lenge er det få steder i Norge som har nestegenerasjons mobilnettverk tilgjengelig, men det forventes at Ice, Telia og Telenor åpner opp nye områder i tiden fremover.

5G og Snapdragon 865 Plus

Den brettbare mobilen blir også Samsungs første som drives av Qualcomm-brikkesettet Snapdragon 865 Plus. Det er samme brikkesett vi forventer at også kommende Galaxy Note 20 har, i hvert fall i deler av verden, for ifølge rapporter fra nettstedet WinFuture kommer EU-modellen med Samsungs egen Exynos-brikke om bord.

Samsung har også oppdatert brukeropplevelsen med en Flex-modus, som gjør at skjermen deler seg opp i to separate skjermer slik at du for eksempel kan se video på den ene, og bruke en annen app på den andre. Du kan også bruke Flex-modus i kamera-appen for å ta bilder fra både høyere og lavere vinkler ved at du selv kan bestemme hvilken del av skjermen som kan brukes som søker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer