Kvitte deg med iPhone? Husk dette!

Slik fjerner du alle spor.

Kvitte deg med iPhone? Husk dette!
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som går rundt og venter på sin nye iPhone 3GS om dagen. Kun de færreste har fått den. Det viste seg nemlig at det var svært få telefoner som kom til Norge til lanseringstidspunktet, noe som har fått mange til å fortvile.

Men før eller siden vil din nye iPhone 3GS dukke opp. Eller kanskje du har latt deg overbevise til å konvertere til en Android-telefon, HTC Hero eller en av de andre utfordrerne?

Les også: Dette var pinlig, Apple

Slik sletter du alle spor

Uansett grunn du ha for å kvitte deg med din gamle iPhone eller iPhone 3G: Før du overlater den til andre må du sørge for å renske den for alle data, som eposter, kontaktliste, musikk, bilder, videoer og applikasjoner - personlige ting du helst ikke vil andre skal fråtse i.

Heldigvis er renselsesprosessen enkel:

1. Klikk på Innstillinger-ikonet2. Velg Generelt3. Rull ned til bunnen og velg Nullstill4. Velg Slett alt innhold og alle innstillinger5. Bekreft to ganger at du virkelig vil slette alt.

Selve rensingen kan ta litt tid, så sørg for at du har godt med batteri når du setter i gang prosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.