Lader mobilen tregt? Sjekk løsningen!

Lader telefonen sakte eller ikke i det hele tatt? Det har som regel en naturlig årsak. Sjekk vår løsning.

LØSER PROBLEMET: Sliter du med mobilladingen, er sannsynligheten stor for at du kan fikse det med en tannpirker. Foto: Pål Joakim Pollen
LØSER PROBLEMET: Sliter du med mobilladingen, er sannsynligheten stor for at du kan fikse det med en tannpirker. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Dagens telefoner lader stadig raskere, og der man for noen år siden typisk hadde 5 watt å rutte med, er det ikke lenger uvanlig at det følger med langt kraftigere ladere i esken, som kan gi deg en hel dags bruk mens du er i dusjen på morgenkvisten.

Med tiden kan det imidlertid være at du opplever at telefonen ikke lader like raskt lenger, eller i verste fall – ikke i det hele tatt.

Det kan selvsagt skyldes mange ting, men én av de aller største (og vanligste) problemene er svært lett å avsløre – og fikse. Alt du trenger er en tannpirker.

Smuss i ladeporten

Etter å ha tilbrakt flere måneder i bukselomma di, er det nemlig ganske sannsynlig at lommerusk har hopet seg opp i ladeporten.

Selv må vi innrømme at vi har hatt problemer på den fronten med flere telefoner den siste tiden, og det virker særlig som om USB-C-portens konstruksjon, med en «tapp» midt i hullet, gjør at støv og smuss virkelig får satt seg.

Ofte kan det feste seg så mye uhumskheter der inne at kabelen ikke vil sitte skikkelig når du kobler den til, og du kan oppleve at ladingen gradvis blir tregere fordi kontaktpunktene blir dekket til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer