TEST: Nonda Zus - den smarte billaderen

Lader to enheter og gjør det enkelt å finne igjen bilen

Dette produktet finner vi fint lite å utsette på.

SMART: Med Zus plugget i sigarettuttaket, blir det lett å finne igjen bilen om du har glemt hvor du parkerte. Foto: Pål Joakim Pollen
SMART: Med Zus plugget i sigarettuttaket, blir det lett å finne igjen bilen om du har glemt hvor du parkerte. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Selv om de fleste biler av nyere årgang stort sett har innebygde USB-porter til lading av mobiltelefonen, er det fortsatt mange som er nødt til å ty til den gode, gamle sigarettenneren hvis de vil lade mobiltelefonen mens de kjører.

Her finnes det en haug av produkter å velge mellom, som gir deg ett eller to USB-uttak.

Mange av dem har dog begrensninger med tanke på ladestrømmen, der du gjerne må betale litt mer for en som kan lade telefoner og nettbrett med en tilfredsstillende hastighet.

De rimeligste variantene lader såpass sakte at det kun er snakk om å holde enheten i live, snarere enn at batteriprosenten går oppover.

Lader to samtidig

Zus fra selskapet Nonda ble opprinnelig folkefinansiert via Indiegogo på tampen av 2015. Skaperne fikk inn rundt to millioner kroner den gangen, men nå er produktet tilgjengelig via vanlige salgskanaler. Blant annet får du kjøpt dagens produkt hos Komplett og Multicom.

Zus kan lade to enheter samtidig via sigarettuttaket i bilen og tilbyr inntil 2,4A på hver enhet (4,8A totalt), som betyr at ladehastigheten vil være omtrent på nivå som om du lader fra stikkontakten hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer