Test: Nomad Base Station Apple Watch Edition

Laderen for Apple-elskeren

Men hvor praktisk er det egentlig med trådløs lading?

DROPP KABLENE: Med en trådløs lader som denne fra Nomad trenger du ikke styre med kabler hver gang en av dingsene dine trenger strøm. Foto: KIRSTI ØSTVANG
DROPP KABLENE: Med en trådløs lader som denne fra Nomad trenger du ikke styre med kabler hver gang en av dingsene dine trenger strøm. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trådløs lading av mobilen går tregere enn om du bruker kabel, men det er til gjengjeld mer praktisk.

Nå som det har begynt å komme trådløse ladere som lar deg lade flere dingser samtidig, blir det enda mer fristende. I stedet for ha to-tre ladekabler liggende på jobbpulten eller nattbordet, kan du skaffe deg en nett liten trådløs ladeplate hvor du slipper å fikle med de hersens kablene.

Det er - nesten - bare å slenge de på laderen for å fylle opp batteriet igjen.

Dette er den første av flere tester av trådløse ladeplater på Dinside fremover. Tips oss gjerne om produkter vi bør se nærmere på!

Lader tre ting på én gang

Nomad er en tilbehørsprodusent som har gjort seg kjente blant annet ved at de bruker skinn i produktene sine, det være seg mobildeksler eller trådløse ladere.

Vi har fått inn Apple Watch-utgaven av deres trådløse lader Base Station. Dette er ladeplate som kan lade inntil tre enheter trådløst samtidig, hvorav en av dem, ikke overraskende, er Apple Watch.

Noen ble skuffet da Apple valgte å skrote sin egen trådløse AirPower-lader, men denne fremstår som et finfint alternativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer