Lag en nettside på 60 sekunder

...alt via telefonen.

Med Zapd kan du lage en nettside på få strakser og deretter poste bilder, lenker og tekst direkte til den.
Med Zapd kan du lage en nettside på få strakser og deretter poste bilder, lenker og tekst direkte til den. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange år siden var det å lage nettsider kun forbeholdt de få, men med dagens verktøy kan hvem som helst lage ganske fine nettsider uten store anstrengelser.

Det finnes et hav av nettbaserte løsninger beregnet for PC-bruk, som Tumblr, Posterous, Stiqr, SnapPages og mange, mange flere.

Men, også på mobiltelefonen kan du lage hjemmesider uten noe som helst av forkunnskaper. Gratis-applikasjonen Zapd, som for øvrig var "ukens app" i App Store forrige uke, gir deg mulighet til å publisere både bilder, tekst og lenker direkte fra telefonen din, og via applikasjonen kan du også velge blant en god håndfull design.

I tillegg blir nettsiden optimalisert både for mobiltelefon og vanlige nettlesere, og det er selvsagt mulig å dele sine kreasjoner via Twitter, Facebook eller pr epost.

60 sekunder?

Vi føler oss over middels flinke med PC og mobiltelefon her i redaksjonen, men det skal sies at min Zapd-debut tok to minutter fra applikasjonen startet til siden var publisert, men selv det er imponerende.

Alt du trenger å gjøre etter å ha startet applikasjonen er å opprette en side, velge design og så kan du starte postingen. Første gang må du imidlertid enten registrere deg som Zapd-bruker, eller koble til Facebook-kontoen din. Når det er gjort, får du et unikt underdomene på zapd.co. Du kan også opprette flere sider slik at du f.eks. kan dedikere én av dem til bildene fra konfirmasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer