Lag flotte fotokollasjer på mobilen

Det er lettere enn du tror. Her er tre apper du kan bruke.

LAG EN FOTOKOLLASJ: Har du flere bilder fra påskeferien du ønsker å dele med familie og venner? Lag en fotokollasj, da vel! Foto: KIRSTI ØSTVANG
LAG EN FOTOKOLLASJ: Har du flere bilder fra påskeferien du ønsker å dele med familie og venner? Lag en fotokollasj, da vel! Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi tar stadig flere bilder med smartmobilen, men gjør vi så mye med dem i ettertid annet enn å kanskje dele et par av dem på Facebook eller Instagram?

Forhåpentligvis. Men pass på at du ikke bare lar bildene støve vekk på telefonen. Hva med å lage en fotokollasj i stedet?

Det finnes mange apper som kan hjelpe deg med det, og du trenger ikke engang å være Photoshop-ekspert for å få skikkelig stilige resultater.

Vi har samlet sammen tre kollasj-apper verdt å sjekke ut.

Les også: Ta bedre gruppebilder med AirSnap

PicFrame

PicFrame er en enkel og brukervennlig app som går rett på sak. Når du åpner appen, får du opp en oversikt over rammene du kan benytte deg av, totalt 75. Du kan også velge mellom 7 ulike bildeformater (1:1, 4:3, 16:9 og så videre).

Når du har valgt stilen på rammen, velger du hvilket bilde som skal ligge i hver ramme. Du kan justere posisjonen til rammen samt posisjonen til hvert bilde i rammen.

Trykker du på et bilde, har du muligheten du rotere, speile eller legge på effekter. Du kan endre format på selve rammen. I stedet for firkantet, kan du ha en rund eller rektangulær ramme, eller en hjerteformet om du vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer