TEST: Beats Studio3 Wireless

Langt fra så rølpete som mange tror

Og enda litt bedre om du har iPhone.

GODE PÅ ØRET: Alt i alt er vi godt fornøyde med disse hodetelefonene fra Beats. Foto: Cecilie Pollen
GODE PÅ ØRET: Alt i alt er vi godt fornøyde med disse hodetelefonene fra Beats. Foto: Cecilie Pollen Vis mer
Publisert

Det blir stadig flere valgmuligheter om man ønsker seg et par trådløse hodetelefoner med støydemping, og særlig i prisklassen ±3.000 kroner er det mange som kjemper om kundenes gunst.

Apple-eide Beats er blant dem – dagens testprodukt er Studio3 Wireless, som i skrivende stund koster tett opptil 3.000 kroner i de rimeligste nettbutikkene; en femhundrelapp under det Apple selv tar i sin nettbutikk.

Dette er for så vidt ikke et nylansert produkt – det har vært på markedet en stund, men først i høst ble de tilgjengelig for salg i norske butikker, og først for noen uker siden fikk vi tilsendt et testeksemplar.

Dynamisk støyreduksjon

Dette er altså trådløse Bluetooth-hodetelefoner med aktiv støydemping, der mikrofoner fanger opp støy fra omgivelsene, som kanselleres ut ved at de «motsatte» lydbølgene genereres på innsiden.

Beats kaller sin variant Pure ANC, der lydkalibreringen også skjer i sanntid. Blant annet justeres lyden både basert på støy fra omgivelsene så vel som hodeformen på den som har på seg hodetelefonene.

På enkelte av konkurrentene, som Sonys MDR-1000X og WH-1000XM2, bør man igjennom en liten kalibreringsprosess når en annen person skal prøve dem (eller når typen støy fra omgivelsene endres vesentlig) for å få optimale forhold. Dette er altså noe som går automatisk på Beats-hodesettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer