IceMax:

Lanserer fri data

Nok en mobiloperatør tilbyr kundene «uendelig» med mobildata.

FRI DATA: Nå introduserer Ice et nytt mobilabonnement med fri mobildata. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
FRI DATA: Nå introduserer Ice et nytt mobilabonnement med fri mobildata. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere norske mobiloperatører tilbyr i dag ubegrenset mobildata til sine kunder. Nå har også Ice på banen med et nytt abonnement til sine kunder.

IceMax er navnet på det nye abonnementet som kommer i to varianter: IceMax for vanlige brukere til 499 kroner i måneden – 449 kroner per måned om du tegner deg for ett år (Telia tilbyr også 10 prosent avslag om man knytter seg ett år) – og IceUng Max med en månedspris på 449 kroner for dem under 29 år.

Abonnementet inkluderer også fri SMS, MMS og tale i Norge, samt 33 GB per måned i EU og EØS.

Som de andre «fri data»-abonnementene, er ikke IceMax helt uten begrensninger. Ice opplyser at abonnementet har en hastighet på 25 megabit per sekund ved opptil 100 GB forbruk, og deretter er 3 megabit per sekund. 25 Mbps skal være akkurat nok til å strømme Netflix med 4K-oppløsning, for eksempel.

En vri Ice tilbyr med IceMax, som de andre operatørene med ubegrenset data ikke gjør, er at du kan dele deler av datapakka med andre Ice-kunder. Det vil si at du kan gi bort 10 GB av de 100 gigabytene til for eksempel en venn eller en i familien, så lenge vedkommende har Ice-abonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.