IceMax:

Lanserer fri data

Nok en mobiloperatør tilbyr kundene «uendelig» med mobildata.

FRI DATA: Nå introduserer Ice et nytt mobilabonnement med fri mobildata. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
FRI DATA: Nå introduserer Ice et nytt mobilabonnement med fri mobildata. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere norske mobiloperatører tilbyr i dag ubegrenset mobildata til sine kunder. Nå har også Ice på banen med et nytt abonnement til sine kunder.

IceMax er navnet på det nye abonnementet som kommer i to varianter: IceMax for vanlige brukere til 499 kroner i måneden – 449 kroner per måned om du tegner deg for ett år (Telia tilbyr også 10 prosent avslag om man knytter seg ett år) – og IceUng Max med en månedspris på 449 kroner for dem under 29 år.

Abonnementet inkluderer også fri SMS, MMS og tale i Norge, samt 33 GB per måned i EU og EØS.

Som de andre «fri data»-abonnementene, er ikke IceMax helt uten begrensninger. Ice opplyser at abonnementet har en hastighet på 25 megabit per sekund ved opptil 100 GB forbruk, og deretter er 3 megabit per sekund. 25 Mbps skal være akkurat nok til å strømme Netflix med 4K-oppløsning, for eksempel.

En vri Ice tilbyr med IceMax, som de andre operatørene med ubegrenset data ikke gjør, er at du kan dele deler av datapakka med andre Ice-kunder. Det vil si at du kan gi bort 10 GB av de 100 gigabytene til for eksempel en venn eller en i familien, så lenge vedkommende har Ice-abonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer