Altibox - Godt Norsk

Lanserer helnorsk strømmetjeneste

Godt norsk skal inneholde filmer, serier og dokumentarer.

HELNORSK: Godt Norsk blir tilgjengelig både på TV og mobil. Foto: Altibox
HELNORSK: Godt Norsk blir tilgjengelig både på TV og mobil. Foto: Altibox Vis mer
Publisert

Strømmekampen hardnere til her til lands, og også TV-leverandørene har kastet seg på. Selskapene Get, Altibox og Canal Digital har alle utvidet fokuset fra dedikerte TV-bokser til å gjøre innholdet på strømmeenheter som Apple TV og tilbyr strømmetjenester som Netflix og HBO Nordic i tillegg til vanlige TV-kanaler.

Denne uken introduserer Altibox en ny strømmetjeneste, kalt Godt Norsk. Det Stavanger-baserte selskapet sier at tanken bak tjenesten er å gjøre norsk innhold mer tilgjengelig for kundene og sier det er en helt ny måte å finansiere norsk innhold på.

- Norsk filmbransje har enormt mye talent, og jobber beinhardt. Til tross for at produksjonene holder høy kvalitet, får de ofte ikke det publikumet de fortjener. Dette er innhold som ofte forsvinner mellom prestisjetunge, tungt markedsførte spillefilmer. Ved å samle alt på ett sted gir Altibox nordmenn enkel og langsiktig tilgang til et kulturtilbud som i liten grad styres av kommersielle krefter.

- Tilbudet vårt skal preges av stor bredde, og skal inneholde både kontroversielt innhold og de bredeste og mest populære dokumentarene, sier administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred, i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer