Spill på Netflix

Lanserer ny tjeneste

Nå er det plutselig ikke lenger bare filmer og TV-serier på Netflix.

SPILL: Netflix begynner fra i dag av å tilby spill via sin strømmetjeneste. Foto: Netflix
SPILL: Netflix begynner fra i dag av å tilby spill via sin strømmetjeneste. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

I dag, 3. oktober, går startskuddet for Netflix' nye satsing – på spill.

I første omgang er det Android-brukerne som får tilgang på den nye spillseksjonen. Oppdateringen rulles ut gradvis over hele verden, også i Norge, så akkurat når man får den er uvisst – Din Side har både oppdatert og besøkt Netflix-appen flere ganger i løpet av dagen, men har fortsatt ikke fått tilgang til den nye spillseksjonen.

Fem spill

Ikke at den er velfylt fra dag én. Foreløpig er det bare fem spill som kan spilles, men kjenner vi Netflix rett vil det nok bli flere med tiden.

Card Blast er et slags kabalspill der du skal lage pokerhender. Foto: Pål Joakim Pollen
Card Blast er et slags kabalspill der du skal lage pokerhender. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Spillene du kan spille til å begynne med er:

Lenkene over fører til spillene direkte i Play butikk, så du trenger for så vidt ikke å vente til Netflix er oppdatert for å prøve dem, men for noen av dem må du ha et Netflix-abonnement for å spille.

Netflix lover at ikke alle spillene nødvendigvis trenger nettilgang mens du spiller og at de ikke skal koste penger (utover Netflix-abonnementet) eller ha kjøp-i-appen-ordninger. Spillene er dessuten annonsefrie.

Spillene lastes ned på telefonen eller nettbrettet og kan brukes av alle profiler du har knyttet til kontoen, så lenge de ikke er barneprofiler. Har du beskyttet voksenprofilene med PIN-kode, må den oppgis for å spille.

Selskapet har foreløpig ikke delt noe informasjon om når eller hvorvidt spillene kommer på iOS. Der fører Apple som kjent en streng linje på app-fronten og tillater ikke installasjon av apper utenfor App Store.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer