Høstnyhetene fra Fitbit

Lanserer Sense, Versa 3 og Inspire 2

Nå kommer klokkene med magnetisk lader.

NY KLOKKE: Fitbit har lansert en ny klokke som ser ut som den populære Versa-klokka, men har flere nye sensorer for å måle stressnivå og hudtemperatur. Foto: Fitbit
NY KLOKKE: Fitbit har lansert en ny klokke som ser ut som den populære Versa-klokka, men har flere nye sensorer for å måle stressnivå og hudtemperatur. Foto: Fitbit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fitbit har hatt høstlansering, og kommer nå med tre nyheter, hvorav en er helt ny, mens de to andre er oppdateringer av eksisterende produkter.

Versa 3

Selskapets populære Versa-klokke, er lansert i som tredje utgave.

Den store nyheten med Versa 3 er at den nå kommer med innebygd GPS, så du slipper å ha med mobilen når du skal ut og løpe, for eksempel.

Forrige utgave, Versa 2, fikk støtte for talestyring via Amazon Alexa. Nykommeren støtter imidlertid også Google Assistant.

Kanskje enda nyttigere er det at klokka også har fått en innebygd høyttaler og mikrofon, så taleassistene kan gi ikke bare skriftlig svar, men også «muntlig». Dette gjør også at man kan ta i mot omkommende anrop på klokka, akkurat som Apple Watch.

Ny klokke: Sense

Mens Versa 3 ikke skiller seg nevneverdig fra forgjengeren, er Sense en helt ny klokke fra Fitbit. Den ser riktignok relativt likt ut som Versa, og alle funksjoner fra Versa 3 er også tilgjengelig på Sense. Det vil si at den har innebygd GPS, automatisk treningsregistrering, pulsmåling, søvnregistrering og så videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer