Release:

Lar deg leie telefon

Nytt mobilselskap byr på leietelefon og abonnement i ett. Men lønner det seg? Vi har sjekket.

TELEFONUTLEIE: Release er et nyoppstartet mobilselskap som i tillegg til abonnement tilbyr deg å leie en brukt telefon. Foto: Pål Joakim Pollen
TELEFONUTLEIE: Release er et nyoppstartet mobilselskap som i tillegg til abonnement tilbyr deg å leie en brukt telefon. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Denne uka åpnet det nye mobilselskapet Release, startet av ingen ringere enn tidligere OneCall-gründer Øistein Eriksen.

Og konseptet litt annerledes enn hos de fleste andre – her får du nemlig både leietelefon og abonnement i ett. I motsetning til tjenester som Swap (Telenor), Mobilbytte (Ice) og Svitsj (Telia) leier du altså telefonen fra Release, fremfor å kjøpe den på avbetaling.

Telefonene du kan velge mellom er heller ikke nye, men tidligere brukt og «nyoppusset», altså der batteri, skjerm og annen innmat skal være i god stand. Foreløpig er det bare en liten håndfull modeller du kan velge blant (lanseringsår i parentes):

  • Apple iPhone 7 (2017)
  • Apple iPhone 8 (2018)
  • Apple iPhone 8 Plus (2018)
  • Apple iPhone X (2018)
  • Samsung Galaxy S9 (2018)
  • Samsung Galaxy S9+ (2018)

Velger du å leie en telefon fra Release, inngår du en avtaleperiode på 12 måneder, som du må betale ut om du skulle velge å bryte avtalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer