Mer enn 15 sekunders story-video på Instagram

Lar deg poste lengre videoer, selv om de er gamle

Story slicer er kjekk for deg som synes begrensningene er for strenge.

POPULÆR FUNKSJON: Flere tjenester har tatt etter Snapchat byr på «story»-funksjoner der bilder og video blir synlig i 24 timer før de forsvinner. Foto: Pål Joakim Pollen
POPULÆR FUNKSJON: Flere tjenester har tatt etter Snapchat byr på «story»-funksjoner der bilder og video blir synlig i 24 timer før de forsvinner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Snapchat var først med «my story»-funksjonen, men den senere tid har den blitt kopiert av flere, inkludert Facebook og Facebook-eide Instagram og Whatsapp.

Konseptet her er at du kan poste bilder og/eller videoer som blir synlig for vennene dine i ett døgn før de forsvinner. Bruker du en eller flere av disse tjenestene har du sikkert vært borti dem.

Noen begrensninger

Litt av poenget med slike historiefunksjoner er at det som postes der skal være ferskt. Du kan ta bilde eller filme med den respektive appen, men hvis du vil bruke noe du allerede har fanget, kan det maksimalt være 24 timer gammelt.

I tillegg har de ulike tjenestene tidsbegrensninger på videoklippene. Instagram tillater 15 sekunders videosnutter, Facebook 20 sekunder og Whatsapp 30 sekunder.

Da kan det være kjedelig om man nettopp filmet en snutt man gjerne skulle ha postet, men som er noen sekunder for lang. Eller poste noe man filmet på hytta i forigårs da nettilgangen var så dårlig.

Bryter opp videoen

Nettopp det syntes sikkert Kevin Lamburg også, skaperen av appen Story Slicer. Den er tilgjengelig for iOS i skrivende stund, men skal også komme til Android «snart».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer