Shopgun gir deg tilbudsavisene på mobilen

Lar deg søke etter tilbud på enkeltvarer

Kanskje denne appen kan gjøre at du kan klistre "nei takk til reklame" på postkassa?

ALT PÅ TELEFONEN: Lei av reklameblekker i postkassa? Shopgun gir deg alle relevante på mobiltelefonen. Foto: Pål Joakim Pollen
ALT PÅ TELEFONEN: Lei av reklameblekker i postkassa? Shopgun gir deg alle relevante på mobiltelefonen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mange av oss er ganske lei av overfylte postkasser, men samtidig litt takknemlige for å kunne oppdage gode tilbud i nærheten av der man bor.

Kanskje er Shopgun alt du trenger for endelig å klistre «nei takk til reklame» på postkassa. Her får du nemlig alle tilbudsblekkene samlet i en app, som er tilgjengelig for iOS og Android.

Dansk hit

Shopgun har gjort stor suksess i Danmark, der appen har vært lastet ned av nesten to millioner dansker. Nå er tjenesten også lansert i Norge med tilbud fra over 10.000 fysiske butikker.

Appen lar deg se tilbud fra butikker i nærheten av deg, eller i nærheten av et hvilket som helst geografisk punkt om du befinner deg på et annet sted enn der du har tenkt til å handle.

Hvor langt du er villig til å kjøre, kan du også bestemme i appen.

De fleste dagligvarebutikkene, som Rema 1000, Kiwi, Meny, Coop og lignende er dekket; det samme er elektrokjedene (Elkjøp, Expert, Lefdal), samt kjeder som Kitchn, Bauhaus, XXL/G-Max, Clas Ohlson/Biltema/Jula, Bohus og Kid.

Søk etter varer

Shopgun er slett ikke alene om denne typen tjeneste. Fra før finnes blant annet Mattilbud og Tiendeo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer