Shopgun gir deg tilbudsavisene på mobilen

Lar deg søke etter tilbud på enkeltvarer

Kanskje denne appen kan gjøre at du kan klistre "nei takk til reklame" på postkassa?

ALT PÅ TELEFONEN: Lei av reklameblekker i postkassa? Shopgun gir deg alle relevante på mobiltelefonen. Foto: Pål Joakim Pollen
ALT PÅ TELEFONEN: Lei av reklameblekker i postkassa? Shopgun gir deg alle relevante på mobiltelefonen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mange av oss er ganske lei av overfylte postkasser, men samtidig litt takknemlige for å kunne oppdage gode tilbud i nærheten av der man bor.

Kanskje er Shopgun alt du trenger for endelig å klistre «nei takk til reklame» på postkassa. Her får du nemlig alle tilbudsblekkene samlet i en app, som er tilgjengelig for iOS og Android.

Dansk hit

Shopgun har gjort stor suksess i Danmark, der appen har vært lastet ned av nesten to millioner dansker. Nå er tjenesten også lansert i Norge med tilbud fra over 10.000 fysiske butikker.

RIMELIGE HØYTTALERE? Her har vi søkt på høyttaler og får da opp alle tilbud på høyttalere fra butikkene i nærheten. Foto: Pål Joakim Pollen
RIMELIGE HØYTTALERE? Her har vi søkt på høyttaler og får da opp alle tilbud på høyttalere fra butikkene i nærheten. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Appen lar deg se tilbud fra butikker i nærheten av deg, eller i nærheten av et hvilket som helst geografisk punkt om du befinner deg på et annet sted enn der du har tenkt til å handle.

Hvor langt du er villig til å kjøre, kan du også bestemme i appen.

De fleste dagligvarebutikkene, som Rema 1000, Kiwi, Meny, Coop og lignende er dekket; det samme er elektrokjedene (Elkjøp, Expert, Lefdal), samt kjeder som Kitchn, Bauhaus, XXL/G-Max, Clas Ohlson/Biltema/Jula, Bohus og Kid.

Søk etter varer

Shopgun er slett ikke alene om denne typen tjeneste. Fra før finnes blant annet Mattilbud og Tiendeo.

En ting som skiller Shopgun fra konkurrenter som Mattilbud er, i tillegg til at det er mye mer enn nettopp mattilbud, at du har muligheten til å søke etter tilbud.

Dermed kan du sjekke alle tilbudsavisene om noen har tilbud på kjøttdeig til fredagstacoen, hvor firepakningen med cola er billigst eller hvilke Bluetooth-høyttalere som er på tilbud blant butikkene i nærheten.

Om du vil kan du abonnere på reklameaviser fra enkeltkjeder, slik at du får et varsel fra appen når det kommer en ny.

I tillegg finnes funksjoner både for handleliste og ønskeliste.

Shopgun for Android (Play butikk, gratis)
Shopgun for iOS (App store, gratis)
eller i nettleseren: Shopgun.com

LES OGSÅ:
Slik finner du de skjulte Chromecast-tilbudene
Experts prisrobot betyr ikke at Expert alltid er billigst
Når på året er det billigst å handle?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer