Last ned Dinside-appen

Nå kan du holde deg ekstra godt oppdatert.

NÅ SOM APP: Endelig har vi laget en egen Dinside-app som du kan laste ned gratis både til iOS og Android. Foto: Pål Joakim Pollen
NÅ SOM APP: Endelig har vi laget en egen Dinside-app som du kan laste ned gratis både til iOS og Android. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Vi vet. Vi er seint ute.

Men siden vi støtt og stadig får tilbakemeldinger fra våre kjære lesere om ikke vi kunne ha laget en egen Dinside-app, har vi endelig fått ut fingeren og laget en.

Den finner du både i App Store (iPhone) og i Play butikk (Android), og den er selvsagt helt gratis å laste ned.

Her kan du lese de siste sakene fra Dinside på «hjem»-fanen, søke og bla i testene på «tester»-fanen og bruke våre mange kalkulatorer på «kalkulatorer»-fanen, enten du vil sjekke hvor mye du får i feriepenger eller anslå promillen din etter en fuktig aften.

Og så kan du få varsel på telefonen når vi publiserer ekstra viktige saker, der vi lover ikke å plinge alt for mye. Varslene kan du uansett slå av og på under innstillinger-fanen.

Vi har testet appen internt og luket bort litt rusk og rask vi har oppdaget underveis, men om du opplever at noe ikke fungerer som det burde, finner du en tilbakemelding-knapp på innstillinger-fanen, som vi oppfordrer deg til å bruke.

Så satser vi på å utvide appen etter hvert med flere funksjoner - har du noen gode forslag, kan du selvsagt også bruke den samme tilbakemeldingsknappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer