Last opp bilder til Dropbox - automatisk

Android-applikasjon sørger for å synkronisere bilder til Dropbox.

DropSnap sørger for å laste opp bilder til Dropbox – helt automatisk.
DropSnap sørger for å laste opp bilder til Dropbox – helt automatisk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart tre år siden Dropbox ble lansert, og DinSide var den gangen på pletten med 500 invitasjoner til våre lesere.

Siden den gang har tjenesten stadig blitt forbedret, selv om grunnkonseptet fortsatt er det samme – kopier en fil til Dropbox fra én enhet, så dukker den automatisk opp på en av de andre du har knyttet til samme konto.

Les mer:
Bruk Dropbox smartere
Motta store filer med Dropbox

Automatisk Android-synk

Når du installerer Dropbox-appen på Android, legger du også til Dropbox som et delingsalternativ. Det betyr at du f.eks. kan bla igjennom bilder i galleriet, trykke "del" og så velge Dropbox fra listen som kommer opp, hvorpå fila lastes opp til Dropbox og er tilgjengelig for de andre enhetene sekunder senere.

DropSnap sørger for å gjøre denne prosessen automatisk. Du kan selv spesifisere hvilke mapper på telefonen som skal overvåkes og hvilke Dropbox-mapper filene automatisk skal kopieres til. Eksempelvis kan du da velge å overvåke mappen med bilder tatt av den medfølgende kameraappen slik at alle nye bilder lastes opp, eller f.eks. bare laste opp bildene du tar med Magic Hour.

Last opp bilder til Dropbox - automatisk

For min egen del synes jeg det er spesielt smart å overvåke screenshot-mappen, siden jeg stort sett bare tar skjermdumper for bruk i artikler.

Hvis du ikke har allverdens av datatrafikk bakt inn i telefonabonnementet ditt, vil du også sette pris på muligheten for kun å synke bilder når du er koblet til et trådløst nettverk. Du kan også spesifisere hvor ofte du vil foreta synkroniseringen (f.eks. hver time), eller om du vil at DropSnap skal slå til umiddelbart etter at bildet er tatt.

Last opp bilder til Dropbox - automatisk

Gratisversjonen fungerer i tre dager, men vil du fortsette å bruke appen etterpå, må du bla opp 22 kroner for fullversjonen.

DropSnap (Android Market, gratis – fungerer 3 døgn)
DropSnap-lisens (Android Market, kr 22,-)

PS! iPhone-brukere kan ta bilder med DropPhox, som da automatisk laster opp bilder til Dropbox etterpå. Bilder kan også synkroniseres automatisk til iCloud.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer