Netflix

Laster ned innhold automatisk

Ny funksjon lansert globalt.

NY FUNKSJON: Nå kan du la Netflix laste ned ting de tror du vil like, innenfor en ramme på x antall gigabyte som du bestemmer. Foto: Pål Joakim Pollen
NY FUNKSJON: Nå kan du la Netflix laste ned ting de tror du vil like, innenfor en ramme på x antall gigabyte som du bestemmer. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Å kunne laste ned Netflix-innhold for å se filmer og tv-serier når du ikke hadde god nettilgang var nærmest uaktuelt da Dinside snakket med selskapet i 2014, men et par år senere kom allikevel nedlastingsfunksjonen mange ventet på.

For et par år siden innførte Netflix også såkalte smarte nedlastinger, der appen automatisk sletter en nedlastet episode du har sett og laster ned den neste dersom du er koblet til WiFi.

Ny funksjon

Nå ruller Netflix ut en ny funksjon globalt – først på Android, og deretter på iOS. Selv har vi fått den allerede (på Android).

Den kalles «Nedlastinger for deg» og fungerer slik at du først angir hvor mye plass Netflix får lov til å boltre seg med på telefonen din – fra én til 9,5 gigabyte.

Når det er gjort, og du er koblet til WiFi, vil appen automatisk laste ned innhold Netflix tror du vil like, basert på hva du har sett tidligere og hva andre med samme smak som deg også liker å se på.

Timesvis med innhold

Kvaliteten på det nedlastede innholdet tilsvarer fire timer video per gigabyte, så funksjonen kan altså laste ned opp mot 40 timer med innhold. For TV-serier du ikke har sett før, vil den typisk laste ned et par episoder for å gi deg en smakebit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.