Vipps

Legger ned tjeneste

Nå er det slutt på Vipps sitt mobilabonnement.

LEGGES NED: Vipps legger ned sitt mobilabonnement. Foto: Lise Åserud / NTB
LEGGES NED: Vipps legger ned sitt mobilabonnement. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter selskapet i en pressemelding.

- Takk for at du bruker mobilabonnementet vårt. Vi har lært masse og gjort alt vi kan for å lage et godt produkt. Samtidig innser vi at vi ikke klarer å fortsette slik at du får mobilabonnementet du fortjener, skriver selskapet.

Vipps informerer videre om at de har inngått en avtale med Ice, som overtar kundeforholdet på mobil. Det vil skje i løpet av januar i 2023.

- Kundene til Vipps består i stor grad av mennesker i alderen 18 til 39 år som setter pris på enkelhet og verdi for pengene, det er perfekt, for det vil de også få hos oss i Ice, sier kommersiell direktør i Ice, Shiraz Abid, i en pressemelding.

Han fortsetter:

- Vårt mål er å skape konkurranse i mobilmarkedet, og for å kjempe mot de store må vi fortsette å vokse. Da Vipps skulle ut av mobilmarkedet var Ice en helt naturlig kandidat for kjøp av kundebasen. Kundene passer godt inn hos Ice, og vi kan forhåpentligvis tilby dem enda mer.

Er du over 18 år, vil du få tilsendt et SIM-kort fra Ice i posten. Kunder under 18 år, må finne en som kan være eier av mobilabonnementet. Denne personen må ringe kundesenteret til Vipps i løpet av desember og bekrefte at den er ny eier.

Kunder som ikke ønsker å være med over til Ice, kan si opp abonnementet sitt i Vipps Mobil nå og tegne ny avtale hos en annen mobiloperatør.

Det var i 2020 Vipps lanserte sitt eget mobilabonnement.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer