Lekre nyheter fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte i går noen av de råeste og stiligste telefonene vi har sett på lenge. Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Sony Ericsson-telefoner er alltid gjenstand for mye forhåndsomtale og spekulasjon, og det er hyggelig å endelig få ryktene bekreftet. Det er to telefoner som ble sluppet i går, og den teknologisk mest interessante heter S700. Det er en motetelefon med svært imponerende muligheter: 1.3 megapiksel kamera (oppløsningen er på 1280x960 piksler) og en 2.3 tommers skjerm som støtter 262.000 farger. I tillegg har den selvsagt funksjoner som Bluetooth, IR, Java, triband og 40-kanalers polyfoni. S700 har også 8x digital zoom på kameraet, lys og mulighet for videoopptak. Det er også plass til Memory Stick Duo-minnekort (det interne minnet er begrenset til 16 MB). Med disse mulighetene blir telefonen blant de mest avanserte på det europeiske markedet.

Telefonens utseende er også interessant: Den har en roterbar skjerm som skjuler tastaturet, og den kan fint brukes uten å åpne tastaturet. I lukket tilstand får du tilgang til funksjoner som MP3-avspilling, spill, meldinger og WAP. Baksiden av telefonen ligner mistenkelig mye på et tradisjonelt digitalt kamera, noe som sier mye om hvilke markeder den fokuserer på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer