Lekre nyheter fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte i går noen av de råeste og stiligste telefonene vi har sett på lenge. Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Lekre nyheter fra Sony Ericsson

  1. Nye Sony Ericsson-telefoner
Lekre nyheter fra Sony Ericsson


Nye Sony Ericsson-telefoner er alltid gjenstand for mye forhåndsomtale og spekulasjon, og det er hyggelig å endelig få ryktene bekreftet. Det er to telefoner som ble sluppet i går, og den teknologisk mest interessante heter S700. Det er en motetelefon med svært imponerende muligheter: 1.3 megapiksel kamera (oppløsningen er på 1280x960 piksler) og en 2.3 tommers skjerm som støtter 262.000 farger. I tillegg har den selvsagt funksjoner som Bluetooth, IR, Java, triband og 40-kanalers polyfoni. S700 har også 8x digital zoom på kameraet, lys og mulighet for videoopptak. Det er også plass til Memory Stick Duo-minnekort (det interne minnet er begrenset til 16 MB). Med disse mulighetene blir telefonen blant de mest avanserte på det europeiske markedet.

Telefonens utseende er også interessant: Den har en roterbar skjerm som skjuler tastaturet, og den kan fint brukes uten å åpne tastaturet. I lukket tilstand får du tilgang til funksjoner som MP3-avspilling, spill, meldinger og WAP. Baksiden av telefonen ligner mistenkelig mye på et tradisjonelt digitalt kamera, noe som sier mye om hvilke markeder den fokuserer på.

Spill- og underholdningbiten er også ivaretatt, takket være en 3D motor for spill, som skal gjøre det mulig å spille spill av mye høyere kvalitet enn det som tidligere var mulig.

Telefonen ser svært spennende ut, men vi må dessverre vente en stund på herligheten - den slippes ikke før fjerde kvartal i år.

For massemarkedet

Lekre nyheter fra Sony Ericsson


Den andre nye telefonen Sony Ericsson slapp i går er mer tradisjonell, men fremdeles svært spennende. Det er også en modell med stor massemarkedspotensial. Den heter K700, og er på mange måter en direkte oppfølger til T610/T630. Det er også en trebåndstelefon med en stor (176x220 piksler) fargeskjerm som støtter 65.000 farger. Det innebygde kameraet har nå VGA-oppløsning, 4x zoom, blitz og mulighet for videoopptak. Minnet er blitt dramatisk større - hele 32 MB er det plass til, noe som bør gi rom til ca. 450 bilder.

En annen hyggelig nyhet er at telefonen har innebygd radio, noe som hittil manglet på Sony Ericssons telefoner. Radioen kan også brukes som vekkerklokke. MP3-spiller er det også plass til.

Funksjoner som MMS, Bluetooth, GPRS og Java er selvsagt på plass. Utseendet er også svært stilig, selv om telefonen ikke skiller seg dramatisk fra forgjengerne T610/T630. Den har imidlertid fått egne knapper for kamerazoom. Telefonen kan, i likhet med S700, også holdes horisontalt for ekte kamerafølelse.

K700 skal etter planen komme i butkkene i løpet av andre kvartal i år, og prisen kommer til å ligge på mellom 3.000-4.000 kroner.

Vi kommer tilbake med tester av begge telefonene så snart de er tilgjengelige.

Klikk her for flere bilder av de nye telefonene!

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer