Lekre runde smartklokker fra Huawei og LG

Nå girer både kineserne og koreanerne opp for å takle nykommeren Apple Watch.

KLASSISK: Huawei Watch (til høyre) imponerte oss med skarp skjerm og klassisk utssende. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
KLASSISK: Huawei Watch (til høyre) imponerte oss med skarp skjerm og klassisk utssende. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På mobilmessens første dag viste Huawei sin nye smartklokke, Huawei Watch.

Dette er i våre øyne muligens den lekreste Android-klokka til nå og kommer i både sort-, sølv- og gullfinish, med mulighet både for lær- og metallremmer.

Skjermen på klokka har også fått høyere oppløsning (400x400 piksler), noe som gjør den til den skarpeste Android Wear-klokka til nå, med pikseltetthet på 286ppi.

LES OGSÅ: Snart kommer Apple Watch

Kan skreddersys

Huawei har også laget over 40 ulike «watch faces» slik at man selv kan velge hvordan klokka skal se ut når den viser tiden. I tillegg kan den vise ting som antall uleste meldinger og skritt hittil i dag som en del av «urverket».

Det er også brukt safirglass som i praksis skal være ripefritt, og på baksiden finnes en pulsmåler som også kan måle pulsen din gjennom dagen. Sensorer i telefonen skal automatisk kunne oppdage om du går, jogger eller sykler og logge treningsøkter deretter.

LES OGSÅ: Her er årets klokke-nyheter!

LG Watch Urbane

En annen rund smartklokke som nettopp har sett dagens lys, er LG Watch Urbane. Den er en oppfølger til LG Watch R, men har en betydelig mer luksuriøs fremtoning, noe som også avsløres av prislappen, som er satt til 2.990 kroner veiledende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer