Lenovo lanserer Phab 2 Pro og Moto Z

Modulær modell og verdens første mobil med Google Tango.

MODUL-TELEFON: Syltynne Moto Z fra Lenovo kan enkelt gjøres om til projektor, høyttaler og mye mer.  Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
MODUL-TELEFON: Syltynne Moto Z fra Lenovo kan enkelt gjøres om til projektor, høyttaler og mye mer. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SAN FRANCISCO: Lenovo har nettopp lansert flere temmelig oppsiktsvekkende mobilnyheter under årets TechWorld i San Francisco. Dinside var tilstede, og fikk se nærmere på nyhetene.

LES OGSÅ: Nå kommer dette mobilmerket til Norge

Vil revolusjonere mobilindustrien

- Dagens smartmobiler er for like. Forbrukeren har ventet på noe revolusjonerende lenge. Vi vil ikke at dere skal vente lenger.

Lenovos toppsjef Yang Yuanqing sparte ikke på kruttet da han presenterte selskapets mobilnyheter fra scenen under Lenovo TechWorld i San Francisco torsdag: En mobil som kan bygges ut med plugin-moduler og en phablet som mikser virtuell virkelighet med den ekte virkeligheten.

Verdens tynneste

Førstnevnte har fått navnet Moto Z og ser ut som en vanlig smartmobil, riktignok særs tynn. Ifølge Lenovo er det den tynneste smartmobilen på markedet, i hvert fall i premium-segmentet, med en tykkelse på litt over en halv centimeter.

Skjermen måler 5,5 tommer og byr på en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Eneste fysiske tilkobling er en USB C-port. Overgang til minijack for analoge hodetelefoner følger med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer