LG BL40

TEST: LG BL40 har et imponerende ytre, men brukeropplevelsen når ikke opp.

LG BL40
Publisert
Sist oppdatert

Vi kan like gjerne si det med en gang: Få telefoner som finnes i butikkene i dag er like oppsiktsvekkende som LGs BL40, også kjent som New Chocolate.

Det skyldes først og fremst den helt unike skjermen, som har 21:9-format. Altså det som karakteriseres som ekte bredskjerm, som gir en fullverdig kinoopplevelse. Slike skjermer har såvidt begynt å dukke opp på TV-markedet (test av Philips Cinema 21:9 får du her!), så å se noe sånt på mobiltelefon er definitivt en uvanlig opplevelse. For denne skjermen er virkelig bred.

Skiller seg ut

Telefonen er kjempeunik, den skiller seg veldig ut, samtidig som den spesielle formen faktisk har nytte for seg: Opplevelsen av å se film på den brede skjermen er noe av det beste med hele mobilen. Det øvrige designet fortjener også ros. BL40 er funksjonell, den gjør alt man forventer, klarer til og med å ta godkjente bilder og fungerer som en solid mediemaskin.

Men samtidig er vi skuffet over den rotete menyen, som ser pen ut, men er ikke designet for stressfri navigasjon. Når det i tillegg ofte er nokså tregt og lite responsivt, blir resultatet enda mer skuffende. Den dårlige batterilevetiden bidrar heller ikke positivt til totalinntrykket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer