LG G Flex

Lekker, stor, buet og med god batteritid.

LG G Flex har 6 tommer, buet skjerm. Den er blant de mest spennende mobilene fra selskapet noen gang.
LG G Flex har 6 tommer, buet skjerm. Den er blant de mest spennende mobilene fra selskapet noen gang. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som på nettbrettmarkedet domineres også mobilmarkedet av to produsenter, Apple og Samsung.

Men det betyr ikke at de leder når det gjelder innovasjon. For bak de to gigantene står tunge aktører som Sony og LG og lager stadig bedre og spennende mobiler, ofte med en egen "twist" som gir modellene et særpreg.

LG har for eksempel bestemt seg for å kutte ut knapper i front og på sidene, og nylig lanserte de den oppsiktsvekkende G Flex-mobilen som helt sikkert kommer til å stå igjen som en av årets mest særpregede modeller.

Se vår forhåndstitt og video

To særegne egenskaper

Det skyldes i hovedsak to egenskaper: Den buede skjermen og baksiden som har en selvreparerende overflate (når kommer den selvreparerende skjermen?). Sistnevnte betyr at dekselet har et belegg som sørger for at riper fra normal bruk glattes ut og forsvinner, hevder LG.

Også denne LG-mobilen har alle de fysiske knappene plassert på baksiden, i likhet med LG G2 som vi testet i høst. Før vi går videre i testen skal vi se nærmere på de tørre fakta:

Tekniske spesifikasjoner:· Prosessor: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon™ 800 (MSM 8974)· GPU: Adreno 330, 450MHz· Skjerm: 6 tommers HD (1280 x 720), Curved P-OLED (ekte RGB)· Minne: 2GB LP DDR3 RAM og 32GB eMMc· Kamera: 13MP og front-kamera 2,1MP· Batteri: 3 500mAh (innebygd)· Operativsystem: Android Jelly Bean 4.2.2· Størrelse: 160,5 x 81,6 x 7,9-8,7 mm· Vekt: 177 gram· Nettverk: LTE / HSPA+ / GSM· Tilkobling: Bluetooth 4.0, USB 3.0, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), NFC· Farge: Titan sølv· Lyd: Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.