LG med billig 4G-mobil

Optimus F5 koster bare 2.500 kroner.

Med Optimus F5 beviser LG at du ikke må betale skjorta for å kunne nyte raskere surfehastigheter på mobilen. Foto: LG
Med Optimus F5 beviser LG at du ikke må betale skjorta for å kunne nyte raskere surfehastigheter på mobilen. Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med 4G skal vi kunne surfe mye raskere over mobilnettet enn med 3G. Ja forutsatt at du bor på riktig sted i landet og har den rette mobilen da...

NetComs 4G-nett har enda ikke kommet

Flere telefoner tilgjengelig på det norske markedet støtter 4G, men felles for de fleste er at de gjerne er lytt dyrere toppmodeller. HTC One, Samsung Galaxy S4 og iPhone 5 er gode eksempler, som alle koster rundt 5.000 kroner.

Det ser sørkoreanske LG ut til å ville ha en endring på.

For bare en måned siden slapp de Optimus G for salg her til lands, en ganske god telefon med støtte for 4G til bare 3.500 kroner. Nå kommer en modell som er enda billigere, faktisk hele tusen kroner.

Les også: Dårlig 4G holder LG unna Norge

«Budsjett-serien» Optimus F

LG Optimus F5 er med sin veiledende pris på 2.495 kroner er det vi i dag kaller en telefon i mellomklassen. I tillegg til å støtte 4G, kommer den med en 4,3-tommers IPS-skjerm med 960x540 punkters oppløsning, en 1,2Ghz-tokjerneprosessor og et batteri på 2.150mAh.

4G krever mer strøm fra telefonen, men ifølge LG er batteriet utstyrt med en teknologi som kalles for SiO+ som skal gjøre at man kan bruke telefonen lengre før hver lading. Om eller hvor bra det funker, gjenstår å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer