LG Optimus 3D P920

3D-mobilene er her, men tilfører de verden noe mer enn et midlertidig hakeslepp? Vi tester!

ALT ANNET ENN BESKJEDEN: LG Optimus 3D er ikke for deg som vil ha mobilen liten og lett. Den har en skjerm på 4.3 tommer, og veier nesten 170 gram. Foto: Øivind Idsø
ALT ANNET ENN BESKJEDEN: LG Optimus 3D er ikke for deg som vil ha mobilen liten og lett. Den har en skjerm på 4.3 tommer, og veier nesten 170 gram. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal ikke være lett, og i dette tilfellet mener vi det helt bokstavelig. LGs rykende ferske Optimus 3D er den første mobilen i verden med 3D-skjerm, og du trenger ikke engang ha på deg de altfor store og altfor stygge 3D-brillene som deles ut på kinoer verden over.

Men det koster. For det første ligger prisen på rundt 4.500 kroner eller mer når den nå er på vei ut i norske butikker, og for det andre har vekta havnet på hele 168 gram. Det er for eksempel over 50 gram tyngre enn Samsungs fartsmonster og storsuksess Galaxy S II, og med en skjermstørrelse på 4.3 tommer er Optimus 3D en mobil som merkes på alle områder. For å si det slik: Du oppdager det raskt hvis du glemmer den igjen et sted.

Likevel, det er ingenting å si på spesifikasjonene, og det er virkelig en kraftpakke som skjuler seg under den ganske tykke innpakningen.

"Gammel" Android

Innholdsfortegnelse:

  1. "Gammel" Android
  2. En slags 3D
  3. Advarsel: Du kan bli sliten
  4. Egentlig veldig rask
  5. Strålende på video
  6. Kamera i 2D og 3D
  7. Er den verdt det?
  8. 3D eller ikke 3D
LG er ikke den beste i klassen til å levere ferskeste versjon av Android, og heller ikke på Optimus 3D er det versjon 2.3 som følger med, men derimot versjon 2.2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer