LG T5100

Nå er også LG med på megapiksel-racet, og vi er spent på om deres klapptelefon klarer å konkurrere med andre produsenter. Les vår test!

Publisert
Sist oppdatert

1.3 megapiksel-telefoner er ikke lenger noe uvanlig, de aller fleste mobilprodusenter har for lengst sluppet opptil flere slike modeller. Nå har turen kommet til LG, som kanskje ikke er det største navnet på det norske mobilmarkedet, men likevel lager solide og stilige telefoner.

Og T5100 er også en fin enhet, med ganske typisk, sølvfarget kamskjell-design. Den ser ikke nødvendigvis noe særlig oppsiktsvekkende ut, men gir oss likevel et positivt inntrykk. Vi merker derimot at telefonen er ganske stor fysisk.

På forsiden av telefonen er det en relativt stor fargeskjerm, som støtter 65.000 farger og har en oppløsning på 96x96 punkter. Skjermen viser et fint bakgrunnsbilde, og naturligvis status på telefonen og klokkeslett. Du kan faktisk også bruke denne skjermen som kamerasøker, og knipse bilder mens telefonen er lukket.

Klassisk utseende

Så åpner vi telefonen, og den ser strengt tatt ikke noe overraskende ut på innsiden, det er rett og slett en fin kamskjellstelefon som verken er spesielt pen eller stygg. Den føles i alle fall ikke billig ut, konstruksjonen er solid og det er ingenting som knirker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.