LG Watch Urbane

Smartklokka som drømmer om å være noe helt annet.

VANSKELIG I SOLA: Alle dingser med tradisjonelle skjermer får problemer i sterkt sollys. LG Watch Urbane er ingen unntak.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VANSKELIG I SOLA: Alle dingser med tradisjonelle skjermer får problemer i sterkt sollys. LG Watch Urbane er ingen unntak. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En haug smartklokker er nærmest prikk like, av samme grunn til at de fleste mobiler er det: De kjører Android alle sammen.

Android Wear, i klokkenes tilfelle.

Og akkurat som ved mobiler er det først og fremst på ett punkt produsentene kan skille seg fra hverandre: Designet.

Dermed er det også her man enten treffer, eller bommer.

Denne gangen synes vi LG har bomma, med monsteret LG Watch Urbane.

LES OGSÅ: Vi har testa Apple Watch – kan den møte den enorme «hypen»?

Klokkenes Pinocchio

LG Watch Urbane er bredere enn håndleddet mitt. Greit nok; jeg pumper ikke jern på jevnlig basis, men jeg har aldri sett noen snu seg på gata og peke på dem, heller. Håndleddene mine er innenfor normalen – det er LG Watch Urbane som er utenfor.

Det virker som om LG har gått inn for å lage en diger klokke. Skinnende metall tyter ut i alle retninger, med en bred kant rundt hele skjermen, en overraskende stor hjemknapp og to kraftige metallklumper i bunn og topp mot skinnreima.

Dette nærmest krampeaktig maskuline preget forsterkes av urskivene LG leverer med klokka. Med navn som «Gold chairman» og funksjoner som virtuelt gjenskinn som følger håndbevegelsene dine, prøver LG hele tida å imitere dyre, store, analoge klokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer